Cepelinai kitaip - be galo skanūs!

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Cepelinai kitaip - be galo skanūs!
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
12 vienetų bulvių
250 gramų krakmolo
šiek tiek druskos
Įdarui:
500 gramų vištienos faršo
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek prieskonių vištienai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
6 bulves išvirkite su lupenomis, kitas 6 - tik nuskuskite (bet jų nevirkite, nes naudosime žalias)
2.
Keptuvėje pakepinkite smulkintą svogūną, sudėkite tarkuotą morką. Kai daržovės šiek tiek suminkštės, sudėkite vištienos faršą, pagardinkite prieskoniais, patroškinkite ir palikite atvėsti.
3.
Bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale, žalias bulves sutarkuokite smulkia trintuve. Jei lieka daug skysčio, nusunkite. Bulvių mases sumaišykite su krakmolu ir druska, ir gerai išminkykite.
4.
Suformuokite cepelinus su įdaru ir dėkite į verdantį vandenį. Virti 20 - 25 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (25)
anna
2021-02-01 23:11
...paskaitau receptus ir stebiuosi: kaip jaunos, dar tik pradedančios gaminti gali suprasti ką reiškia 12 vienetų bulvių? Juk bulvės nėra standartinės- vienodo dydžio. Jeigu į 12 stambių bulvių supilsi 250 gramų krakmolo galbūt bus normalūs cepelinai arba jie išteš, jei krakmolo bus mažoka. O jeigu bulvės bus vidutinio dydžio, tai nuo tiek krakmolo cepelinai kažin ar bus skanūs ir minkšti. Mielosios, jei jau dalinatės receptais, tai palengvinkit nepatyrusioms mergaitėms ir nepatingėkit ir bulvių svorį gramais nurodyti ... ATSAKYTI
Onytė
2021-01-31 14:50
Labai daug virtų bulvių. Virtų bulvių cepelinai - netikri ATSAKYTI
Onytė
2021-01-31 14:48
Ir kas čia kitaip - bulvių proporcijos . Kam krakmolas , jei bulvių net pusę kiekio išverdat ? ATSAKYTI
Jolanta
2020-01-24 15:55
Senas kaip aš receptas ATSAKYTI
Leokadija
2020-01-24 13:57
Šaunolė ,man patiko jūsų receptas! ATSAKYTI
cepelinas
2021-01-31 22:16
jei niekad nevirusi cepelinu tai galejo ir patikt receptas ATSAKYTI
Lera
2020-01-24 13:56
Tai kas jau čia kitaip?:) :) ATSAKYTI
Danelija
2020-01-23 18:36
Na o jei As nemegstu paukstienos farso,o naudosiu kiaulienos ar ne tas pats? ATSAKYTI
Sandra
2020-01-24 12:54
Jei nemėgstat, naudokit kiaulienos :) ATSAKYTI
xxxx
2019-05-04 09:08
Labai skanūs cepelinai. Šiandien kaip tik galvoju apie juos, kad reik pietums išvirt. ATSAKYTI
Vaida
2018-06-20 17:26
Labai skanus gavosi! Aciu uz recepta! ATSAKYTI
seimininke
2017-09-04 05:45
virtu bulviu deti maziau .daugiau tarkuotu ir gerai nusunkti,nes gavosi kaip virtu bulviu cepelinai.nerekomenduoju bandziau nepatiko ! ATSAKYTI
Mamytė
2017-09-04 15:01
O man labai patiko! Vargo tikrai mažiau nei su tradiciniais ir labai skanūs :) ATSAKYTI
Mamytei
2021-02-01 19:17
Sutinku, aš darau iš 8 bulvių, tai išvis, 4 bulves su rankine tarka nesunku sutarkuot. Labai tinkamas receptas vienam ATSAKYTI
viola
2017-09-04 03:46
visai neskanus cepelinai ,isiro viska ismeciau tik produktu gadinimas .virtu bulviu perdaug .vertinu tik tradicinius . ATSAKYTI
Mamytė
2017-09-04 15:01
Gal kažką netiksliai padarėte? Aš viską pagal receptą dariau ir kuo puikiausi cepelinai gavosi :) Net tarkių daug nuspaudinėt nereikėjo, nes virtos bulvės dalį to skysčio sugėrė, tai žymiai mažiau vargo, nei su tradiciniais :) ATSAKYTI
nieko naujo
2020-01-27 13:32
Nuo bulvių rūšies/krakmolingumo priklauso. Bet pats receptas senas kaip pasaulis... ATSAKYTI
laima
2017-08-26 18:50
tikrai skanus verta pabandyti ATSAKYTI
Daiva
2017-08-13 20:44
darykite kaip parašyta recepte,labai greiti ir skanus cipelinai,tik tokius ir darau ATSAKYTI
Zita
2017-07-09 11:11
Tiek idejus krakmolo??? Ar ne perkieti? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital