Čederio sūrio ir brokolių užkandėlė

AUTORIUS:
Aneta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Čederio sūrio ir brokolių užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
280 g šaldytų supjaustytų brokolių (atšildytų, nusunktų) (Brokoliai)
230 g konservuotų kukurūzų burbuolių, nusunktų
0,25 puodelio svogūnų, supjaustytų
0,5 puodelio graikinių riešutų, susmulkintų
0,5 puodelio pieno
0,25 puodelio tirpinto sviesto
2 kiaušiniai
0,5 puodelio džiūvėsėlių
0,25 šaukštelio česnakinės druskos
1 puodelis Čederio sūrio, sutarkuoto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę iki 190C temperatūros. Riebalais ištepkite 20x20x5 cm skardą.
Sumaišykite brokolius, kukurūzus ir riešutus. Sudėkite į skardą.
Plakite kartu pieną, sviestą, kiaušinius, džiūvėsėlius ir česnakinę druską elektriniu mikseriu didžiausiu greičiu apie 1 minutę. Vienodu sluoksniu supilkite į skardą.
Kepkite, kol peilis, įbestas į vidurį, ištraukiamas švarus, 23-25 minutes. Pabarstykite sūriu.
Kepkite dar 2-3 minutes, kol sūris ištirps. Padėkite atvėsti 30 minučių.
Supjaustykite trikampiais arba kvadratiniais gabaliukais.
AUTORIUS: Aneta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital