Čeburekai su varške, feta ir špinatais

AUTORIUS:
Giedrė Barauskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Čeburekai su varške, feta ir špinatais
Čeburekai su varške, feta ir špinatais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
Tešlai:
600 mililitrų aliejaus (gruzdinimui)
500 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) (+ šiek tiek tešlai pabarstyti)
400 mililitrų kefyro
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
200 gramų varškės
200 gramų fetos sūrio
100 gramų špinatų
70 gramų petražolių
0.5 šaukštelio muskato drožlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus, kefyrą, druską ir cukrų dideliame dubenyje išmaišykite, gerai suminkykite. Tešlą plonai iškočiokite iki maždaug 2–3 mm storio. Uždėję, pvz., 17 cm skersmens, dubenėlį ant tešlos peiliu aplink jį apipjaukite. Paruošite 9–10 tešlos apskritimų.
2.
Įdarui dubenyje gerai išmaišykite varškę, fetą muskato riešutą, sukapotus petražoles ir špinatus.
3.
Ant tešlos apskritimo dėkite įdaro, kita tešlos apskritimo puse įdarą užklokite, kraštą užsandarinkite. Taip paruoštus čeburekus po kelis dėkite į įkaitintą aliejų nedideliame puode.
4.
Gruzdinkite ant vidutinės kaitros 3–4 min. Kai viena čebureko pusė apskrus, jį apverskite. Čeburekus išgriebkite, sudėkite ant popierinio rankšluosčio ir netrukus ragaukite.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital