Čeburėkai su dešrele

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Čeburėkai su dešrele
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g miltų
0,9 l kefiro
100 g sviesto
druskos žipsnelį
dešrelės
2 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus ir kefyrą sumaišyti, sudėti kiaušinius, įdėti sviesto ir išmaišyti. Dar galima truputi mielių įdėti. Tešlą pastatyti į šaldytuva 1h. Iš tešlos padarote plonus pplotėlius, dešrelias supjaustyti per pus. Į paplotėlius dėti dešreles. Kepti orkaitėje 200 laipsnių, 30-40min.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (5)
Ausra
2019-07-02 11:57
Nu kaip gali gautis kociojama tesla is tokio kiekio miltu kefyro, sviesto... Nu nesamone gryniausia!!! Jei jau keliat recepta i inter taip bent kiekius zmoniskai surasykit o ne is akies!!!! ATSAKYTI
geras
2016-01-05 18:50
kiek porciju gaunasi ATSAKYTI
renutė
2013-02-10 14:01
reiks išbandyt orkaitėj, o miltų pridėsim daugiau.Ačiū už idėją. ATSAKYTI
Rita
2013-01-05 07:19
Puslyciu kepant orkaiteje tikrai nebus, miltu tiek mazai ir tiek kefyro! Tikri ceburekai - miltai , vanduo, druska. Viskas ATSAKYTI
vidmanta
2012-08-12 18:38
tiesiog nežinau,man atrodo,kad tikrai miltų per mažai ant tokio kiekio kefyro ir dar,kad gali išsikočioti ir iškepti orkaitėje,pirmą kartą girdžių,kad čeburekai kepami orkaitėje,bet tikrai ačiū už receptą reikia gyvenime viską išbandyti,o gal viskas bus gerai,bet atrodo tikrai fantastikai,man patinka tos pūslytės ant čeburėkų ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital