Čeburekai be aliejaus

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Čeburekai be aliejaus
Autorius apie receptą: Čeburėkai be aliejaus kėlė abejonių, tačiau labai džiaugiuosi išbandžiusi! Jie neriebūs ir labai labai gardūs! Čeburėkai be aliejaus kėlė abejonių, tačiau labai džiaugiuosi išbandžiusi! Jie neriebūs ir labai labai gardūs! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
540 gramų miltų
200 mililitrų kefyro
140 gramų sūrio (smulkiai tarkuoto)
120 mililitrų vandens
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
400 gramų faršo
5 vienetai pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas sviesto
šiek tiek petražolių
šiek tiek ciberžolės
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlos ingredientus sumaišykite, suminkyti tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų, jei limpa - berkite dar miltų. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir dėkite į šaldytuvą 30 minučių.
2.
Įdarui pievagrybius nuvalyti, supjaustyti ir apkepti svieste. Apkepti nebūtina.
3.
Į faršą įmušti kiaušinį, įtarkuoti svogūną, dėti pievagrybius, gardinti prieskoniais ir smulkintomis petražolėmis.
4.
Atvėsusią tešlą dalinti į 10 rutuliukų, kiekvieną iškočioti į paplotėlį, dėti įdaro, užlenkti, užspausti kraštus šakute ir kepti įkaitintoje keptuvėje be aliejaus, ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių, maždaug po 6 - 8 minutes. Skanauti su kefyru ar sultiniu!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Aušra
2019-12-03 18:41
O faršas žalias dedasi-ar jis spėja perkepti
ATSAKYTI
Greta
2019-12-04 10:51
Spėja, tik kepkite ant nedidelės kaitros, kad išorė nesusviltų, kol vidus kepa :) ATSAKYTI
Rasa
2017-10-12 18:58
Gal tinka juos kepti orkaitėje? ATSAKYTI
Toma
2017-10-12 20:01
Manau, kad tikrai galima, skonis galbūt bus kiek kitoks negu kepant keptuvėje, bet nemanau, kad nepavyks :) ATSAKYTI
Janina
2017-03-22 12:43
Labai skanu, net nesitikėjau, kad taip bus! Į įdarą dar dėjau su svogūnu pakepintų morkų :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital