Čeburėkai

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Čeburėkai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
500 mililitrų kefyro
800 gramų miltų
1 šaukštelis sodos
0.5 žiupsnelio druskos
500 gramų kiaulienos faršo (įdarui)
150 mililitrų sultinio
1 vienetas svogūnų
0.5 žiupsnelio druskos
0.5 žiupsnelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Soda nugesinama kefyru.

Į dubenį supilami miltai, kefyras, įberiama druskos ir užminkoma tešla.

Tešla uždengiama ir paliekama 15 - 20 minučių pastovėti.
2.
Paruošiamas čeburėkų įdaras: kiaulienos faršas sumaišomas su smulkiai pjaustytais svogūnais, druska ir pipirais. Įpilama mėsos sultinio ir gerai išmaišoma.
3.
Ant miltais pabarstyto stalo iškočiojamas 2 - 2,5 milimetrų storio tešlos lakštas ir išspaudžiami 15 - 20 centimetrų skersmens apskritimai.

Į kiekvieną apskritimą dedama po šaukštą mėsos įdaro, perlenkiama, užspaudžiami kraštai.

Kepama aliejuje ant mažos ugnies iš abiejų pusių.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital