Čeburėkai

AUTORIUS:
Evelina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 142)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 142)
Čeburėkai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
3 stiklinės miltų
1 pakelis varškės
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės kefyro
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
Įdarui:
300 gramų kiaulienos faršo
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis prieskonių mėsai
Kepimui:
1 litras aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausiai paruošiame mėsos įdarą: į faršą sudedame smulkiai supjaustytą svogūną, įberiame po žiupsnelį maltų pipirų, mėsos prieskonių, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
2.
Ruošiame tešlą: į kitą dubenėlį dedame pakelį varškės, įpilame pusę stiklinės kefyro, įberiame po šaukštelį druskos, cukraus ir sodos, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome, beriame miltus ir minkome tešlą.
3.
Tešlą iškočiojame, pjaustome stačiakampiais gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio viename krašte dedame truputį mėsos įdaro, o kitu kraštu užlenkiame. Kraštelius užspaudžiame šakute.
4.
Į nedidelį puodą įpilame 1 butelį aliejaus. Kai aliejus užverda, dedame po kelis čeburėkus ir verdame ant silpnos ugnies. Vienai pusei gražiai apskrudus, reikia apversti.
AUTORIUS: Evelina
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
Edita
2012-10-26 19:58
ka tik iskepiau!!! Gavosi labai skanus!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital