Camembert tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Camembert tešloje
Camembert tešloje
Camembert tešloje
Autorius apie receptą: Paprastai pagaminama, bet nepaprastai skanu. Nežinau net ką, galėčiau daugiau pasakyti apie šį užkandį. Tik raginu pasigaminti patiems. Idėja iš „Beatos virtuvė“ TV Paprastai pagaminama, bet nepaprastai skanu. Nežinau net ką, galėčiau daugiau pasakyti apie šį užkandį. Tik raginu pasigaminti patiems. Idėja iš „Beatos virtuvė“ TV laidos. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas camembert sūrio (apie 120 g)
250 gramų sluoksniuotos tešlos (1 lapo)
1 šaukštas skysto medaus
1 šaukštelis provanso žolelių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
Pabarstymui:
1 šaukštelis sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą iškočiojame. Maždaug per vidurį dedame sūrį. Tešlą patepame skystu medumi, pabarstome žolelėmis. Užklojame sūrį tešlos lapu. Gražiai sulyginame. Įpjauname juosteles tešlos iki pat sūrio. Susukame kiekvieną juostelę atskirai. Tarsi padarydami saulutę.
2.
Aptepimui paplakame kiaušinį.
3.
Patepame kiaušinio plakiniu. Pabarstome sezamo sėklomis.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 – 25 min.
5.
Valgome,iškepusius sausainukus laužiant ir padažant į sūrį.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital