Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Cacio e pepe itališka pasta su sūriu ir pipirais
Autorius apie receptą: Ingredientai be galo paprasti, neįmantrūs ir tik keli, o patiekalo tekstūra ir skonis tiesiog neapsakomi! Itin paprastai paruošiamas gardus patiekalas u-kariaus visų širdis, kas Ingredientai be galo paprasti, neįmantrūs ir tik keli, o patiekalo tekstūra ir skonis tiesiog neapsakomi! Itin paprastai paruošiamas gardus patiekalas u-kariaus visų širdis, kas jį pasiruoš ir paragaus. Po pirmojo kąsnelio tikrai norėsis dar vieno, o galiausiai ir pakartojimo! (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų spagečių
400 gramų sūrio (avies pieno ,,Pecorino'')
10 gramų maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užverdame vandenį, sumažiname temperatūrą, beriame žiupsnį druskos ir dedame spagečius. Verdame geras 5 minutes ant vidutinės ugnies.
2.
Pipirus sumalame ir beriame į įkaitintą keptuvę. Apkepus, pilame du samčius pastos virimo vandens.
3.
Į tarkuotą sūrį pilame šiek tiek vandens ir viską gerai išmaišome.
4.
Apvirusią pastą dedame į keptuvę, pilame šiek tiek išsaugoto vandens ir gerai išmaišome. Supilame sūrio padažą. Patiekiame su šviežiu čiobreliu. Skanaus!
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Šarūnas
2023-01-19 00:52
Nelabai suprantu iš kur ištraukėte 400g pecorino naudoti? Net pačiame video tiek nenaudojama. Geras santykis yra apie 3-4x makaronų ir 1x sūrio, t.y. 120-170g šiam receptui.

5 min virti makaronus irgi nekažką, yra daug rūšių ir skirtingų brands, ir kiekvienas naudoja skirtinga virimo laiką. Geriau būtų sakyti, virti 2-3 minutės mažiau negu ant pakuotės...

Taip pat patarčiau įdėti šiek tiek alyvuogių aliejus skrudinant pipirus, žymiai stabilesnis sūrio padažas tampa ir aplamai gaunasi skaniau. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital