Autorius apie receptą:
Ingredientai be galo paprasti, neįmantrūs ir tik keli, o patiekalo tekstūra ir skonis tiesiog neapsakomi! Itin paprastai paruošiamas gardus patiekalas u-kariaus visų širdis, kas
Ingredientai be galo paprasti, neįmantrūs ir tik keli, o patiekalo tekstūra ir skonis tiesiog neapsakomi! Itin paprastai paruošiamas gardus patiekalas u-kariaus visų širdis, kas jį pasiruoš ir paragaus. Po pirmojo kąsnelio tikrai norėsis dar vieno, o galiausiai ir pakartojimo!
(...daugiau)(...mažiau)
Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų
spagečių
400 gramų
sūrio
(avies pieno ,,Pecorino'')
10 gramų
maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užverdame vandenį, sumažiname temperatūrą, beriame žiupsnį druskos ir dedame spagečius. Verdame geras 5 minutes ant vidutinės ugnies.
2.
Pipirus sumalame ir beriame į įkaitintą keptuvę. Apkepus, pilame du samčius pastos virimo vandens.
3.
Į tarkuotą sūrį pilame šiek tiek vandens ir viską gerai išmaišome.
4.
Apvirusią pastą dedame į keptuvę, pilame šiek tiek išsaugoto vandens ir gerai išmaišome. Supilame sūrio padažą. Patiekiame su šviežiu čiobreliu. Skanaus!
Nelabai suprantu iš kur ištraukėte 400g pecorino naudoti? Net pačiame video tiek nenaudojama. Geras santykis yra apie 3-4x makaronų ir 1x sūrio, t.y. 120-170g šiam receptui.
5 min virti makaronus irgi nekažką, yra daug rūšių ir skirtingų brands, ir kiekvienas naudoja skirtinga virimo laiką. Geriau būtų sakyti, virti 2-3 minutės mažiau negu ant pakuotės...
Taip pat patarčiau įdėti šiek tiek alyvuogių aliejus skrudinant pipirus, žymiai stabilesnis sūrio padažas tampa ir aplamai gaunasi skaniau.
ATSAKYTI