Caciki su feta

AUTORIUS:
Silvija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Caciki su feta
Caciki su feta
Caciki su feta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
200 gramų jogurto (natūralus )
3 vienetai agurkų (švieži)
1 skiltelė česnako
150 gramų sūrio (feta)
1 vienetas petražolių (šakelė)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
Papuošimui:
šiek tiek alyvuogių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Agurkų odelę reikia nuskusti, agurką sutarkuoti burokine tarka ir leisti, kad nuvarvėtų agurko vanduo, galima nuspausti.
2.
Fetą gabaliukais sutrupinti.
3.
Petražolės šakeles ir česnako skiltelę smulkiai supjaustyti. Viską sudėti į indą ir apipilti jogurtu. Įpilti šaukštą aliejaus ir įspausti citrinos sulčių. Viską plakiklyje išplakti.
4.
Kadangi feta pakankamai sūri, druskos nebereikia. Nors, paragavus, gali atrodyti kitaip tiems, kas mėgsta sūriau.
5.
Padažą padėti į šaldytuvą geram pusvalandžiui. Padažas turi būti ne skystas, o jeigu gaunasi per "kietas" galima praskiesti dar šlakeliu jogurto.
6.
Patiekti su skrudinta duonele. Galima jį naudoti vietoj grietinės ant pomidorų.
Skanaus.
AUTORIUS: Silvija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital