Burokėliuose marinuota lašiša

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Marinuota lašiša
@Shutterstock
Marinuota lašiša
Marinuota lašiša
Autorius apie receptą: Jeigu mėgstate sūdytą ar rūkytą lašišos, ruošti su ja sumuštinius, gardinti blynelius, vynioti lavašus ar tiekti prie makaronų, siūlau išbandyti šį labai skanų būdą, Jeigu mėgstate sūdytą ar rūkytą lašišos, ruošti su ja sumuštinius, gardinti blynelius, vynioti lavašus ar tiekti prie makaronų, siūlau išbandyti šį labai skanų būdą, kaip pamarinuoti lašišą! Beje, taip paruošta atrodo ypač puošniai. Jei mėgstate, papildomai tinka dėti kalendrų sėklų ar kitų džiovintų žolelių. (...daugiau) Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų lašišos filė
200 gramų burokėlių (termiškai neapdorotų)
80 gramų druskos
50 gramų cukraus
50 gramų degtinės (ar kito stipraus gėrimo)
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Žuvį nuplauti ir gerai nusausinti.
2.
Burokėlius nulupti ir smulkiai sutarkuoti. Į burokėlius berti druską, cukrų, pipirus, pilti degtinė ir išmaišyti.
3.
Į plastikinį ar stiklinį indą dėti pusę burokėlių, tolygiai paskirstyti. Odele į apačią uždėti lašišą. Ant viršaus paskirstyti likusius burokėlius.
4.
Uždengti dangčiu ir laikyti šaldytuve tris paras. Kartą per dieną indą atidaryti ir nupilti išsiskyrusį skystį. Išsimarinavusią lašišą išimti iš burokėlių masės, perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti. Skanaus!
AUTORIUS: Kotryna
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital