Burokėlių troškinys su grybais

AUTORIUS:
Laimutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių troškinys su grybais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai mėgstu šiltus burokėlių garnyrus - būtent toks yra šis troškinys! Jis tobulai dera prie rudeniškų ir žiemiškų patiekalų - kotletų, kepsnelių ar tiesiog virtų Labai mėgstu šiltus burokėlių garnyrus - būtent toks yra šis troškinys! Jis tobulai dera prie rudeniškų ir žiemiškų patiekalų - kotletų, kepsnelių ar tiesiog virtų bulvių. Beje, labai skanus jis ir atvėsęs, pvz., prie silkės. Galima ruošti su pievagrybiais ar miško grybais (prieš tai reikėtų apvirti) ar net džiovintais (juos reikėtų išmirkyti). (...daugiau) Laimutė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai burokėlių
100 gramų pievagrybių (ar apvirtų miško grybų)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais. Morką sutarkuoti. Pievagrybius nuvalyti ir supjaustyti kubeliais ar juostelėmis.
2.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepinti svogūnus, kol suminkštės, tuomet sudėti morkas ir pievagrybius, pakepinti apie 10 minučių, kol susileis.
3.
Burokėlius nulupti ir stambiai sutarkuoti burokine tarka ar korėjietiškų morkų pjaustykle (šiaudeliais), sudėti prie apkepintų daržovių.
4.
Išmaišyti, uždengti dangčiu, sumažinti kaitrą ir troškinti apie 30 - 40 minučių, kol burokėliai suminkštės. Pagardinti druska ir pipirais, išmaišyti. Skanaus!
AUTORIUS: Laimutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis