Burokėlių sriuba su pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Burokėlių sriuba su pomidorais
Burokėlių sriuba su pomidorais
Burokėlių sriuba su pomidorais
Autorius apie receptą: Kuo dar kitokia gali būti burokėlių sriuba? Kaip dar galima naujai ją sumeistrauti? Aš tiesiog daržovėms į kompaniją pakviečiau pomidorų. Jie suteikė rūgštumo ir Kuo dar kitokia gali būti burokėlių sriuba? Kaip dar galima naujai ją sumeistrauti? Aš tiesiog daržovėms į kompaniją pakviečiau pomidorų. Jie suteikė rūgštumo ir nenaudojau papildomai daugiau nei obuolių acto, nei citrinos sulčių. Nežinau, kaip Jums, bet man burokėlių sriuboje norisi tokios gaivios rūgštelės. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas burokėlių
4 vienetai bulvių
2 vienetai pomidorų
1 vienetas poro
1 vienetas svogūnų
1 saujelė džiovintų baravykų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas žalumynų (smulkintų krapų, petražolių)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
2 litrai vandens
Kepimui:
30 gramų sviesto
1 šlakelis aliejaus
Faršui:
500 gramų maltos kiaulienos
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną, česnaką ir porą supjaustome smulkiais gabalėliais, morką ir burokėlį sutarkuojame.
2.
Puode įkaitiname aliejų, ištirpiname sviestą ir sudedame smulkintas daržoves. Pakepiname, kol šiek tiek suminkštės. Sudedame baravykus ir pakepiname dar keletą minučių.
3.
Pomidorus nublanširuojame (užpilame karštu vandeniu, tada perliejame šaltu), nulupame odeles ir supjaustome nedideliais gabalėliais. Suberiame į puodą ir šiek tiek patroškiname.
4.
Bulves supjaustome kubeliais. Sudedame į sriubą. Užpilame vandeniu, beriame druskos, lauro lapus. Užverdame.
5.
Faršui į maltą mėsą, įmušame kiaušinį, suberiame prieskonius, išmaišome.
6.
Gnybiame faršo, formuojame kukulius ir sudedame į verdančią sriubą. Verdame apie 25 min. Paskaniname smulkintais žalumynais. Pilstome sriubą į dubenėlius. Jei norisi, gardiname šaukštu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital