Burokėlių sriuba su miežinėmis kruopomis ir raugintais kopūstais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Burokėlių sriuba su miežinėmis kruopomis ir raugintais kopūstais
Burokėlių sriuba su miežinėmis kruopomis ir raugintais kopūstais
Burokėlių sriuba su miežinėmis kruopomis ir raugintais kopūstais
Autorius apie receptą: Vartydama Beatos žurnalą, pamačiau šią sriubą. Ir, kadangi esu prisiekusi sriubų mylėtoja, labai norėjau ją išsivirti. Nieko nelaukus pradėjau barškinti samčiais. Ir Vartydama Beatos žurnalą, pamačiau šią sriubą. Ir, kadangi esu prisiekusi sriubų mylėtoja, labai norėjau ją išsivirti. Nieko nelaukus pradėjau barškinti samčiais. Ir tik tada pastebėjau, kad neturiu nei saliero, nei pupelių. Jų nedėjau ir patikėkite be jų sriuba pasakiška. Aš taip pat nenaudojau sultinio kubelių. Recepto šaltinis: žurnalas „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 litro vandens
2 vienetai bulvių
2 vienetai burokėlių
100 gramų miežinių kruopų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 sauja raugintų kopūstų
1 pundelis petražolių
1 šlakelis citrinų sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 pundelis krapų
pagal poreikį grietinės (patiekiant)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną, burokėlius ir bulves nulupame, morką nuskutame.
2.
Svogūną supjaustome mažais kubeliais, morką griežinėliais, burokėlius sutarkuojame, bulves pasmulkiname.
3.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname jame svogūną ir morką, salierą, kol suminkštės. Į puodą beriame kruopas, bulves, burokėlius, pakepintas daržoves ir užpilame vandeniu. Pagardiname druska, pipirais. Sriubą verdame 10 – 15 min, kol bulvės šiek tiek suminkštės.
4.
Tada suberiame raugintus kopūstus. Verdame dar apie 10 min. Jeigu naudosite pupeles, tai suberkite jas. Sriubą paskaniname petražolėmis, krapais, įspaudžiame citrinos sulčių. Skanaujame ar nieko netrūksta.
5.
Sriubą pilame į dubenėlius, gardiname šaukštu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital