Burokėlių sriuba su mėsos kukuliukais

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Burokėlių sriuba su mėsos kukuliukais
Burokėlių sriuba su mėsos kukuliukais
Burokėlių sriuba su mėsos kukuliukais
Autorius apie receptą: Aromatinga burokėlių sriuba, pagardinta mėsos kukuliais. Aromatinga burokėlių sriuba, pagardinta mėsos kukuliais. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų faršo (mėgstamo, pvz., perpus kiaulienos ir jautienos)
6 vienetai bulvių
4 vienetai burokėlių
3 vienetai pomidorų
3 vienetai svogūnų (nedidelių)
1 vienetas paprikos
1 vienetas morkų
1 galva česnako (nedidelės)
pagal poreikį salierų šaknų
2 vienetai lauro lapų
5 vienetai pipirų (žirneliais)
pagal skonį druskos
pagal skonį čili pipirų drožlių
pagal skonį obuolių acto
pagal poreikį krapų
pagal poreikį petražolių (smulkintų)
pagal poreikį grietinės
2 litrai vandens
šiek tiek prieskonių (mėgstamų)
Kepimui:
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Smulkiai supjaustyti 2 svogūnus ir įmaišyti į faršą. Pagardinti norimais prieskoniais (naudojau džiovintų daržovių mišinį, druską, maltus pipirus). Rankomis gnybti faršo ir suformuoti mažus kukuliukus.
2.
Morką sutarkuoti, 1 svogūną smulkiai supjaustyti. Bulves supjaustyti kubeliais.
3.
Keptuvėje ant sviesto apkepinti svogūną ir morką.
4.
Į vandenį sudėti lauro lapus, bulves, apkeptas daržoves, suberti pipirus, druską ir pastatyti virti.
5.
Burokėlius sutarkuoti. Pomidorus, papriką, česnaką supjaustyti nedideliais gabalėliais.
6.
Apkepinti ant sviesto tarkuotus burokėlius kartu su pjaustytais pomidorais, paprika ir česnaku. Kai daržovės suminkštės, užpilti ant jų obuolių acto ir gerai viską išmaišyti.
7.
Į verdanti daržovių sultinį sudėti mažus faršo kukulius. Virti apie 20 min. Po to sudėti troškintas su burokėliais daržoves. Pridengus, dar pavirti apie 10 min. Pagardinti kapotais šviežiais krapais, petražolėmis, čili pipirų drožlėmis ir grietine.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital