Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais
Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais
Burokėlių sriuba su džiovintais baravykais
Autorius apie receptą: Skani, kvapni sriuba. Puikiai tinka pasninkui. Dažniausiai tokią sriubą ir verdame Kūčių rytą. Skani, kvapni sriuba. Puikiai tinka pasninkui. Dažniausiai tokią sriubą ir verdame Kūčių rytą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai bulvių
1 vienetas burokėlių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 sauja džiovintų baravykų (išmirkytų vandenyje)
1 pundelis petražolių (smulkintų)
1 skiltelė česnako
2 vienetai lauro lapų
1 šlakelis obuolių acto
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
1 šaukštas aliejaus (kepimui)
2.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną, burokėlius nulupame, morką ir bulves nuskutame.
2.
Burokėlius sutarkuojame burokine tarka, bulves supjaustome kubeliais. Sudedame į puodą. Užpilame vandeniu, sudedame lauro lapus, beriame druskos ir pipirų. Puodą užkaičiame virti.
3.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame daržoves ir grybus. Pakepiname kelias min.
5.
Keptuvės turinį suberiame į puodą su bulvėmis ir burokėliais. Pabaigiame virti sriubą. Įpilame obuolių acto ir dar kartą užkaitiname. Pagardiname smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital