Burokėlių sriuba

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 56)
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
Burokėlių sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g. virtų burokėlių;
2 morkos;
0,5 svogūno;
2 šaukštai sviesto;
džiovinto raudonėlio;
druskos;
pipirų;
lauro lapelis;
4 bulvės;
100 ml. grietinėlės.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius sutarkuojam. bulves nulupam ir supjaustom kubeliais. Morkas nulupam, sutarkuojam, svogūną supjaustom ir juos pakepinam ant sviesto. Į puodą dedam burokėlius, kepintas morkas su svogūnais, bulves, lauro lapą. Gardinam pipirais maltais ir druska. verdam apie 15 min. Pilam grietinėlę ir dar kartą užverdam. Užvirę, nukaičiam nuo ugnies. Galima verdant įdėti riekelę rūkytų lašinukų.
AUTORIUS: Sandra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital