Burokėlių salotos su silke ir agurkėliais (be majonezo)

AUTORIUS:
Elena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Silkės salotos su burokėliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikaus skonio salotos iš visiškai neįmantrių ingredientų. Galima tiekti ir tiesiog išmaišius dubenyje. Puikaus skonio salotos iš visiškai neįmantrių ingredientų. Galima tiekti ir tiesiog išmaišius dubenyje. Elena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai burokėlių (virtų)
200 gramų silkių filė
3 vienetai raugintų agurkų (arba marinuotų)
2 vienetai bulvių (virtų)
1 vienetas svogūnų
1 pundelis krapų
4 šaukštai jogurto, natūralaus
1.5 šaukštelio dižono garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius, agurkus ir bulves supjaustyti kubeliais, silkę supjaustyti nedideliais gabaliukais, svogūną ir krapus susmulkinti. Suberti į dubenį.
2.
Į dubenį su ingredientais dėti jogurto, garstyčių, įberti druskos, pipirų ir išmaišyti.
3.
Specialų žiedą salotų sluoksniavimui (tinka ir nusegamas pyrago formos žiedas apie 18 cm skersmens) apsukti maistine plėvele, kad neprilptų salotos. Padėti ant lėkštės, kurioje norite formuoti salotas. Į paruoštą žiedą sudėti paruoštas salotas, švelniai paspausti. Prieš tiekiant, žiedą nuimti.
AUTORIUS: Elena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital