Burokėlių salotos su feta ir keptais avinžirniais

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių salotos su feta ir keptais avinžirniais
Autorius apie receptą: Burokėlis ir feta yra gėris, bet apkepti avinžirniai su "Garam masala" prieskoniais duoda šioms salotoms dar ryškesnį skonį. Burokėlis ir feta yra gėris, bet apkepti avinžirniai su "Garam masala" prieskoniais duoda šioms salotoms dar ryškesnį skonį. Giedrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai burokėlių (virtų, mažų)
0.5 vieneto avokadų
50 gramų konservuotų avinžirnių
1 sauja gražgarsčių
20 gramų fetos sūrio
5 gramai ghee sviesto
pagal skonį garam masala prieskonių
pagal skonį alyvuogių aliejaus
pagal skonį balzaminio acto
pagal skonį prieskonių
šiek tiek graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pradedame viską nuo avinžirnių. Ant ghee sviesto gerai nusausintus koncervuotus avinžirnius apkepame su "Garam masala" prieskoniais.
2.
Į gilesnę lėkštę dedame saują gražgarsčių, griežinėliais pjaustytą virtą burokėlį, taip pat pjaustytą avokadą ir ant viršaus keptus avinžirnius.
3.
Užtrupiname fetos sūrį, apibarstome mėgstamais prieskoniais ir pagardiname šlakeliu alyvuogių aliejaus bei balzaminiu actu. Papuošimui dar uždėjau smulkintų graikiškų riešutų.
4.
Skanaus! Greita, sveika ir be proto skanu :)
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital