Burokėlių mišrainė žiemai su kopūstais ir pupelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Burokėlių mišrainė žiemai su kopūstais ir pupelėmis
Burokėlių mišrainė žiemai su kopūstais ir pupelėmis
Burokėlių mišrainė žiemai su kopūstais ir pupelėmis
Autorius apie receptą: Na, šitą savaitę tikrai darbavausi, kaip bitutė. Dūzgė džiovyklės nesustodamos su obuoliais, moliūgais žiemos vakarams pakramsnoti. Rūsį pildžiau dorodama burokėlių Na, šitą savaitę tikrai darbavausi, kaip bitutė. Dūzgė džiovyklės nesustodamos su obuoliais, moliūgais žiemos vakarams pakramsnoti. Rūsį pildžiau dorodama burokėlių derlių. Toks darbas man visada malonus, jam niekad nepristūgstu jėgų, nes žinau žiemą visada būna smagu prisiminti vasaros ir rudens derlių. Burokėlių mišrainė su pupelėmis ir kopūstais labai skani. Puikus garnyras prie mėsos kepsnio. Tikrai gaminsiu dar. Iš normos išeina 3 – 0,5 l ir 3 – 0,7 l stiklainiai. Užtruksite daugiau nei 1 val, bet ši mišrainė žiemai tikrai to verta. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 kilogramas kopūstų
1 kilogramas burokėlių (virtų)
1 kilogramas svogūnų
0.5 kilogramo morkų (virtų)
0.5 kilogramo pupelių (virtų)
0.5 šaukštelio juodųjų pipirų
2 šaukštai druskos
1 šaukštas cukraus
120 mililitrų acto
250 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Svogūnus supjaustome nedideliais gabalėliais, kopūstą - ruoželiais.
2.
Į didelį puodą pilame aliejaus. Suberiame svogūnus ir pakepiname, kol šie suminkštės. Sudedame kopūstus ir patroškiname, kol jie taip šiek tiek suminkštės.
3.
Burokėlius ir morkas sutarkuojame šiaudeliais. Sudedame į puodą pupeles, morkas, burokėlius, beriame druską, cukrų, pipirus, pilame actą.
4.
Patroškiname apie 20 - 30 min. kad skoniai susidraugautų ir visos daržovės būtų minkštos.
5.
Pilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Užsukame steriliais dangteliais, užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame atvėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital