Burokėlių mišrainė su rūkyta žuvimi

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių mišrainė su rūkyta žuvimi
Autorius apie receptą: Išbandžiau naują mišrainės su burokėliais receptą. Pabandykite, gal ir jums patiks. Išbandžiau naują mišrainės su burokėliais receptą. Pabandykite, gal ir jums patiks. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai rūkytos žuvies (naudojau upėtakį, galima skumbrę ar kitą mėgstamą)
2 vienetai burokėlių (apytikriai, nedidelių, virtų)
1 pundelis krapų
0.5 vieneto svogūnų (mažo)
0.5 vieneto obuolių (rūgštaus, be odelės)
Užpilui:
3 šaukštai graikiško jogurto (arba kito natūralaus, apytikriai)
0.5 vieneto garstyčių (arba pagal skonį, neaštrių)
pagal skonį citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėlius, svogūną, obuolį, krapus ir žuvį susmulkinti, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenėlį dėti jogurtą, garstyčias, įpilti citrinos sulčių, pabarstyti druska ir pipirais, išmaišyti.
3.
Į dubenį su burokėliais ir kitais smulkintais ingredientais supilti paruoštą padažą. Gerai išmaišyti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Jurate
2020-07-10 17:19
Karsto rukymo ar salto rukymo skumbre? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital