Burokėlių mišrainė su pupelėmis ir pomidorų padažu žiemai

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 90)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 90)
Burokėlių mišrainė su pupelėmis ir pomidorų padažu žiemai
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kg burokėlių
0,5 kg pupelių
500 g svogūnų
300 g morkų
1 stiklinė aliejaus
1 stiklinė pomidorų padažo
4 skiltelės česnako
druska ir pipirai pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Pupeles išvirti lengvai pasūdytame vandenyje, nukošti. Burokus išvirti ir stambiai sutarkuoti.
Smulkiai kapotus svogūnus, česnakus ir stambiai tarkuotas morkas patroškinti ant dalies aliejaus iki šiek tiek suminkštės.
Burokėlius, kepintas daržoves ir pupeles dėti į didelį puodą, ten pat supilti pomidorų padažą, likusį aliejų, dėti pagal skonį druskos ir pipirų. Viską užvirinkti ir troškinti ant nedidelės ugnies apie 45 minutes.
Karštą mišrainę sukrėsti į švarius, iškaitintus stiklainius, užsukti sandariais dangteliais ir apversti dangteliais žemyn. Šiltai apkloti ir palikti visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Daiva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Onute
2020-03-22 13:03
Kiek druskos mazdaug det? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital