Burokėlių mišrainė su pupelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Burokėlių mišrainė su pupelėmis
Autorius apie receptą: Visiems žinoma ir įprasta burokėlių mišrainė. Tikrai nenustebinsiu nieko. Tik šį kartą aš ją ruošiau su raugintais burokėliais ir daržoves kepinau su šalto spaudimo Visiems žinoma ir įprasta burokėlių mišrainė. Tikrai nenustebinsiu nieko. Tik šį kartą aš ją ruošiau su raugintais burokėliais ir daržoves kepinau su šalto spaudimo saulėgrąžų aliejumi. Jis suteikė tokį neįprastą ir malonų gomuriui prieskonį. Jei tokio aliejaus neturite ar tiesiog nemėgstate daržoves kepinkite su jums patinkančiu aliejumi. O mišrainei drąsiai naudokite virtus ar marinuotus burokėlius. Aš naudoju savo raugtus ir niekaip jų neatsivalgau. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai raugintų burokėlių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
150 gramų pupelių (virtų)
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek druskos (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morką ir svogūną nulupame. Morką sutarkuojame burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustome.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir sudedame smulkintas daržoves. Pakepiname, kol šios suminkštės. Atvėsiname.
3.
Burokėlius supjaustome kubeliais, sumaišome su pupelėmis, pakepintomis daržovėmis. Mišrainę išmaišome.
4.
Ragaujame, jei trūksta druskos šiek tiek įberiame. Man druskos neprireikė, jos pakankamai užteko iš raugintų burokėlių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital