Burokėlių lapų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių lapų sriuba
Burokėlių lapų sriuba
Burokėlių lapų sriuba
Autorius apie receptą: O kodėl gi neišsivirus burokėlių lapų sriubos? Mes ją vadiname lambukų sriuba. Ar jūs taip pat? Aš burokėlių sriubą virdama, gardinu ją šlakeliu obuolių acto. Nežinau, O kodėl gi neišsivirus burokėlių lapų sriubos? Mes ją vadiname lambukų sriuba. Ar jūs taip pat? Aš burokėlių sriubą virdama, gardinu ją šlakeliu obuolių acto. Nežinau, kaip Jums, bent jau man visada, kur burokėlis, ten ir norisi šiek tiek rūgštelės. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 litrai vandens
4 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
50 gramų sviesto
1 sauja burokėlių lapų
1 šaukštelis obuolių acto
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves, morką nuskutame. Bulves supjaustome gabalėliais, morką sutarkuojame. Burokėlių lapus supjaustome gabalėliais.
2.
Daržoves sudedame į puodą, užpilame vandeniu, dedame sviestą, beriame druskos ir pipirų.
3.
Verdame sriubą apie 20 min. Pabaigoje įpilame obuolių acto ir leidžiame dar pavirti kelias minutes.
4.
Sriubą gardiname grietine.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital