Burokėlių lapų balandėliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių lapų balandėliai
Burokėlių lapų balandėliai
Burokėlių lapų balandėliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų faršo
150 gramų ryžių (virtų)
20 vienetų burokėlių lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas majonezo
pagal skonį prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną smulkiai sukapoti.
2.
Į faršą dėti virtus ryžius, prieskonius, smulkiai pjaustytą svogūną, majonezą. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Burokėlių labus nuplauti. Kad lapai suminkštėtų, nuplikyti verdančiu vandeniu arba pašildyti mikrobangų krosnelėje 50 sekundžių. Aš dėjau į mikrobangų krosnelę.
4.
Į kiekvieno lapo vidurį dėti įdaro (į didesnius lapus daugiau, į mažesnius - mažiau), užlankstyti kaip vokelius. Dėti į puodą, susukimo žyme į apačią.
5.
Morką nuskusti ir supjaustyti griežinėliais, sudėti į puodą su balandėliais.
6.
Įpilti vandens tiek, kad apsemtų. Užkaisti ir troškinti apie 20 min.
Patarimai:
Galima torškinti ir orkaitėje: užpilti mėgstamu padažu tiek, kad apsemtų, uždengti folija ir troškinti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital