Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Autorius apie receptą: Šiai mišrainei ruošti galite rinktis virtus arba keptus burokėlius. Aš vėl išsikepiau, nes keptas burokėlis tikrai yra sodresnio skonio. Šiai mišrainei ruošti galite rinktis virtus arba keptus burokėlius. Aš vėl išsikepiau, nes keptas burokėlis tikrai yra sodresnio skonio. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų konservuotų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
2 vienetai burokėlių (virtų arba keptų)
2 vienetai raugintų agurkų
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Pakepiname daržoves. Atvėsiname.
3.
Burokėlius nulupame. Agurkus ir burokėlius supjaustome kubeliais. Nuo avinžirnių nupilame skystį.
4.
Sumaišome visas daržoves ir avinžirnius. Pagardiname druska, pipirais. Apšlakstome mišrainę likusiu aliejumi. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital