Burokėlių carpačio

AUTORIUS:
Arunas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
 Burokėlių carpačio
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Žali(nevirti) jauni burokėliai,
alyvų aliejus
Balzamiko actas arba soja 5-10 gr
silkės file 50 gr
svogūnų laiškai
citrinos skiltelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į negilią lėkštę sudedame (išklojame jos dugną) plonai pjaustytų nuvalytų burokėlių griežinėliais. Pjaustyti galima ir per spec. tarką arba bulvių skustuku. Bet tada bus truputuką ilgoki. Ant burokėlių pašlakstome aliejumi, balzamiko actu. Per vidurį dedame silkės suktinukus (rolmpopsiukus) ir papuošiame svogūno laišku bei citrinos skiltele. Patikėkite, tikrai įdomu ir labai skanu. Tik stenkitės kaip galima ploniau supjaustytu burokėlius.
AUTORIUS: Arunas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital