Burokėliai, marinuoti su kmynais ir bazilikais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Burokėliai, marinuoti su kmynais ir bazilikais
Autorius apie receptą: Išbandykite užsimarinuoti burokėlių su kmynais ir bazilikais bei taip suteikite naujų skonių ruošdami salotas. Išbandykite užsimarinuoti burokėlių su kmynais ir bazilikais bei taip suteikite naujų skonių ruošdami salotas. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų burokėlių
300 mililitrų vynuogių kauliukų aliejaus
10 gramų kmynų (naudojome "Santa Maria")
pagal skonį baziliko (šviežių)
pagal skonį akmens druskos (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenyje virkite burokėlius, kol suminkštės.
2.
Nuskuskite burokėlius ir supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
3.
Aliejuje švelniai pakepinkite kmynus, suberkite supjaustytus burokėlius ir kepkite dar 5 min. Paskaninkite akmens druska.
4.
Nuimkite keptuvę nuo ugnies, užberkite iš anksto sukapotų bazilikų ir išmaišykite.
5.
Mišinį su aliejumi supilkite į stiklainį.
Patarimai:
Ragauti galima jau po kelių valandų. O šaldytuve laikyti iki 2 mėnesių.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital