Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Burnoje tirpstantys šokoladiniai blyneliai
Autorius apie receptą: Man labai patinka kepti blynelius. Tokiais rytais man visai nesunku atsikelti anksčiau už visus, tyliai nukeliauti į virtuvę, išsitraukti dubenį ir greitai išmaišyti tešlą. O Man labai patinka kepti blynelius. Tokiais rytais man visai nesunku atsikelti anksčiau už visus, tyliai nukeliauti į virtuvę, išsitraukti dubenį ir greitai išmaišyti tešlą. O tuomet - nuostabiais kvapais pabudinti visus likusius, kurie lėtai besiražydami ateina į virtuvę ir plačiai nusišypso. (...daugiau) Inga's Sweeterie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 mililitrų pieno
220 gramų miltų
80 gramų rupių miltų
50 mililitrų medaus
3 šaukštai kakavos
2 šaukštai jogurto
1.5 šaukšto alyvuogių aliejaus
1.5 šaukštelio cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio maltų gvazdikėlių
0.5 šaukštelio sodos
1/4 šaukštelio malto muskato
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Viename dubenyje sumaišykite sausus ingredientus - abiejų rūšių miltus, cinamoną, gvazdikėlius, muskato riešutą, kakavą, druską, kepimo miltelius ir kepinių sodą.
2.
Kitame dubenyje sumaišykite 200 ml pieno, jogurtą, alyvuogių aliejų ir medų. Persijokite sausus ingredientus į šlapius, gerai išmaišykite. Jei tešla per kieta, įpilkite daugiau pieno.
3.
Įkaitinkite keptuvę, lengvai patepkite aliejumi. Dėkite po šaukštą tešlos, kepkite iš vienos pusės, kol paviršiuje atsiras skylutės, apverskite ir kepkite dar minutę.
4.
Sudedame po keletą blynelių į lėkštę ir ant viršaus uždedame karamelizuotų svarainių. Pabarstome cukraus pudra. Valgėme su karamelizuotais svarainiais, bet tinka ir su taip pat paruoštomis kriaušėmis ar obuoliais, kuriuos galite paruošti pagal receptą čia .
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jogile
2018-05-01 15:30
as nezinau gal man vienai taip gavosi, kad blynai isejo kartus. Kai kuriu ingridientu neturejau tokiu kaip muskatas ar gvazdikai bet jie neturejo gautis kartus ir net truputi aitroki. Ar turejo? ATSAKYTI
Justė
2018-05-02 08:50
Žiūrint, kokių produktų neturėjot, bet blyneliai turėtų būti saldūs, tikrai ne kartūs. Ar medaus kiekį pagal receptą dėjot? Gal pienas pagedęs buvo ar jogurtą labai rūgštų naudojot? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital