Obuolių blyneliai su pasukomis - tirpstantys burnoje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Pasukų blyneliai su obuoliais
Autorius apie receptą: Fantastiški ir purūs blyneliai. Jie lyg maži pyragėliai greitai ištirpstantys burnoje! Ne veltui pas Vilmą Fantastiški ir purūs blyneliai. Jie lyg maži pyragėliai greitai ištirpstantys burnoje! Ne veltui pas Vilmą sulaukę tiek liaupsių, prie kurių prisidedu ir aš - tikrai superiniai. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
236 mililitrai pasukų (arba kefyro, rūgpienio)
155 gramai miltų
2 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai sviesto (tirpinto ir atvėsinto)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio sodos
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, druską, sodą ir kepimo miltelius ir viską persijokite.
2.
Kitame dubenyje iki vientisos masės išplakite kiaušinį, cukrų, vanilinį cukrų, sviestą ir pasukas. Sudėkite sutarkuotus obuolius ir išmaišykite. Plakinį supilkite į miltus ir maišykite atsargiai tik tiek, kad nesimatytų miltų. Tešla neturi būti vienalytės masės, nes tuomet blynai bus ploni ir guminiai. Palikite tešlą pastovėti 15-20 min.
3.
Kepkite blynelius ant vidutinės ugnies, lengvai aliejumi pateptoje keptuvėje. Tešlos nemaišykite, o kabinkite iš eilės ir dėkite į keptuvę.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (3)
Vilija
2018-07-31 11:11
Nesuprantu kam ir kepimo milteliai ir soda? ATSAKYTI
Hmm
2018-08-09 14:52
Aš ir nelabai suprantu, juk kepimo milteliai ir yra beveik iš sodos.... ATSAKYTI
Laura
2018-08-12 11:40
Jų sudėtis panaši, bet veikimo principas skiriasi - soda veikia iškart sumaišius su skysčiu, o kepimo miltelių veikimas kiek vėlesnis. Receptuose dažnai būna naudojami jie drauge, jog gaminiams suteikti tam tikros tekstūros - purumo viduje ir traškumo išorėje. Šis receptas tikrai puikus, labai rekomenduoju jį išbandyti būtent ir su soda, ir su kepimo milteliais :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital