Moliūginiai keksiukai pagal Gian Luca - tirpstantys burnoje

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Moliūginiai keksiukai
Moliūginiai keksiukai
Moliūginiai keksiukai
Moliūginiai keksiukai
Autorius apie receptą: Gardieji moliūginiai keksiukai - nesudėtingi ir iš neįmantrių ingredientų. Sužavės kiekvieną smaližių. Gardieji moliūginiai keksiukai - nesudėtingi ir iš neįmantrių ingredientų. Sužavės kiekvieną smaližių. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
225 gramai sviestinio moliūgo
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto
100 gramų rudojo cukraus
90 gramų medaus
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis cinamono
1 žiupsnelis malto muskato
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Moliūgus supjaustome 2 cm riekelėmis, suvyniojame į foliją ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
2.
Šaltą sviestą dedame į virtuvinį kombainą, įberiame cukraus ir
3.
gerai išmaišome. Į masę įdedame medaus ir kiaušinį, gerai išmaišome. Sausus ingredientus sumaišome atskirai - miltus, sodą ir cinamoną, įtarkuojame muskato.
4.
Iškepusį moliūgą dedame į virtuvinį kombainą ir beriame sausus ingredientus. Gerai išmaišome.
5.
Gautą masę dedame į keksiukų formeles, o keksiukus - į karšto oro gruzdintuvę.
6.
Įjungiame keksiukų režimą ir paliekame 15 minučių. Skanaus.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital