Burnoje tirpstantis keksas su braškėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Burnoje tirpstantis keksas su braškėmis
Autorius apie receptą: Labai skanus, drėgnas keksas su braškių gabalėliais. Matavimui naudojau 250 ml stiklinę. Labai skanus, drėgnas keksas su braškių gabalėliais. Matavimui naudojau 250 ml stiklinę. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės miltų
2 stiklinės cukraus
360 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
180 gramų sviesto
2 saujos braškių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į varškę dėti kambario temperatūros sviestą berti cukrų, druską, viską gerai išmaišyti, įmušti kiaušinius, vėl maišyti, įsijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, viską gerai dar kartą išmaišyti iki vientisos masės. Braškes supjaustyti ir įmaišyti į tešlą.
2.
Tešlą supilkite į formą ir kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 - 45 minutes.
3.
Tiekiant šį keksą galima papuošti plakta grietinėle ir šviežiomis braškemis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital