Burnoje tirpstantis braškinis tortas su grietininiu kremu

AUTORIUS:
Lina Drungiliene
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Burnoje tirpstantis braškinis tortas su grietininiu kremu
Burnoje tirpstantis braškinis tortas su grietininiu kremu
Burnoje tirpstantis braškinis tortas su grietininiu kremu
Autorius apie receptą: Labai skanus, greitai stingstantis tortas su puikiu kremu ir braškėmis. Labai skanus, greitai stingstantis tortas su puikiu kremu ir braškėmis. Lina Drungiliene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Kremui:
1 kilogramas braškių
450 gramų grietinės
1 stiklinė vandens (karšto)
2 pakeliai želės
3 šaukštai cukraus
šiek tiek citrinų sulčių
Biskvitui:
8 vienetai kiaušinių
8 šaukštai miltų
7 šaukštai cukraus
1.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Sulaistymui:
šiek tiek obuolių sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Trynius, vanilinį cukrų ir cukrų išplakti elektriniu plakikliu. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišyti. Kiaušinių baltymus išplakti iki standžių putų. Atsargiai įmaišyti į tešlą.
2.
Kepti apie 30 minučių, iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Atvėsinti, Perpjauti į dvi dalis ir sulaistyti obuolių sultimis.
3.
Kremui vandenyje ištirpinti želė, palikti truputį atvėsti. Išplakti su grietine. Palaikyti truputį šaldytuve, kad pradėtų stingti ir dėti ant biskvito. Aš į į vidų dėjau daug braškių gabaliukų, iš viso sudėjau daugiau nei 1 kg braškių
4.
Ant vieno biskvito tepti pusę kremo, dėti pusę braškių, dėti antrą biskvitą, tepti likusį kremą ir sudėti braškių, papuošti likusiomis braškėmis. Palikti sustingti žaldytuve kelioms valandoms.
AUTORIUS: Lina Drungiliene
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rima
2020-02-14 08:33
Žalatina tepti ant biskvito???
O kaip kremas gaminasi??
Kažkaip neužbaigtas receptas... ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital