Burnoje tirpstančios bulvytės

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Burnoje tirpstančios bulvytės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų bulvių (mažų)
150 mililitrų daržovių sultinio
4 šaukštai sviesto (lydyto)
1 saujelė čiobrelių (šviežių, smulkintų)
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1.5 šaukštelio prieskonių bulvėms (naudojome "Santa Maria")
Patiekiant:
2 saujos daigų (mėgstamų, pvz., saulėgrąžų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nulupkite ir supjaustykite 1,5-2 cm storio skiltelėmis.
2.
Apipilkite bulves lydytu sviestu, įdėkite šviežius čiobrelius, smulkintas česnako skilteles ir bulvių prieskonius. Kruopščiai sumaišykite bulves su prieskoniais.
3.
Sudėkite bulves į kepimo indą.
4.
Įkaitinkite orkaitę iki 230 ºC ir kepkite bulves 10-15 minučių. Neužmirškite apversti.
5.
Į kepimo skardą įpilkite daržovių sultinio ir 10 minučių įdėkite į orkaitę po bulvėmis ir pašildykite grilio rėžimu.
6.
Iškepusias bulves apibarstykite žalumynais, pavyzdžiui, saulėgrąžų daigais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital