Burgundiškas kepsnys

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 51)
Burgundiškas kepsnys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g jautienos išpjovos
1/8 l raudonojo vyno
1 šaukštas acto
1 lauro lapelis
1 šaukštelis pipirų grūdelių
Aptepas:
50 g šoninės
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
100 g cukinijos
1 šaukštelis aštriųjų garstyčių
20 g džiūvėsėlių
1/2 šaukštelio druskos
žiuspnelis juodųjų pipirų
2 šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užpilti mėsą vynu, actu bei pagardinti lauro lapeliu, įdėti į kepimo maišelį, išspausti orą ir padėti šaldytuvą. Šoninę supjaustyti kubeliais. Svogūną, česnaką bei cukiniją nulupti ir supjaustyti kubeliais. Šoninę paspirginti. Suberti smulkintą svogūną, česnaką, cukiniją ir pakepinti su paspirginti šonine. Nuolat maišant, kol pasklis malonus kvapas. Paruoštą aptepą sumaišyti su garstyčiomis ir džiūvesėliais. Mėsą išimti iš maišelio nusausinti, įtrinti druska, pipirais ir aptepti paruoštu aptepu. Kruopščiai įvynioti į foliją ir iškepti. Po kepimo likusias sultis su prieskoniais pertrinti per sietelį, paskaninti grietine ir papipiruoti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital