Bulvių vyniotinis su burokėliais ir silke

AUTORIUS:
Algirdas Mazeika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bulvių vyniotinis su burokėliais ir silke
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai kiaušinių
2 vienetai bulvių (virtų, trintų)
180 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai miltų
1 šaukštas majonezo
Įdarui:
400 gramų burokėlių (virtų)
400 gramų silkių filė
2 šaukštai majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į sutrintas bulves įmušti kiaušinius, įdėti grietinės, majonezo, berti sūrį, suberti miltus ir išmaišyti.
2.
Supilti masę į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, išlyginti ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 minučių,
3.
Įdarui silkę supjaustyti, burokėlius sutarkuoti, įdėti majonezo ir viską išmaišyti.
4.
Paskleisti įdarą ant iškepto stačiakampio blyno, suvynioti ir šaltai palikti 2 valandas.
AUTORIUS: Algirdas Mazeika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital