Bulvių virtinukai su sūriu ir varške

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Bulvių virtinukai su sūriu ir varške
Autorius apie receptą: Nesugalvojate, ką pagaminti vakarienei? Virtinukai - puikus išsigelbėjimas, kai norisi ir taupiai, ir skaniai. Nesugalvojate, ką pagaminti vakarienei? Virtinukai - puikus išsigelbėjimas, kai norisi ir taupiai, ir skaniai. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas bulvių
250 gramų varškės
250 gramų kvietinių miltų
120 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
2 vienetai kiaušinių trynių
Padažui:
150 gramų sviesto
200 gramų rūkytos šoninės
1 šakelė krapų
Pabarstymui:
šiek tiek kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Išvirti nekustas bulves ant silpnos kaitros. Išvirusias atvėsinti, nulupti ir sutrinti.
2.
Iš trintų bulvių suformuoti kalnelį, padaryti duobutę ir į ją suberti miltus, tarkuotą sūrį, sudėti varškė, supilti kiaušinio trynius ir viską gerai išminkyti iki vientisos konsistencijos tešlos. Tešla turi būti minkšta ir elastinga.
3.
Tešlą padalinti į keletą dalių. Miltais pabarstyti stalą ir rankomis iškočioti 2-3 cm storio ritinėlius. Supjaustyti juos 1-2 cm pločio gabaliukais.
4.
Sudėti juos į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškils, pavirti 1-2 minutes ir išgriebti kiaurasamčiu.
5.
Padažui šoninę supjaustyti mažais gabaliukais.
6.
Keptuvę įkaitinti, įdėti sviestą ir jam pradėjus skystėti, suberti šoninės gabaliukus. Pakepinti. Į keptuvę sudėti virtinukus, paskaninti pipirais, apkepti 2 minutes.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital