Sumaišome visus virtinukams skirtus ingredientus ir išminkome virtinukų tešlą.
Iš tešlos formuojame nedidelius kleckiukus, dedame juos į užvirusį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi virtinukai iškils į paviršių.
Padažui sumaišome grietinėlę, tarkuotą sūrį, prieskonius bei baziliką.
Išvirtus virtinukus dėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite padažo ir įdėję į mikrobangų korsnelę šiek tiek pašildykite, kad padažas aptirptų.
Skanaus.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!