Bulvių virtinukai su džemo įdaru

AUTORIUS:
Donata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Bulvių virtinukai su džemo įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijos:
600 g virtų bulvių
1 trynys
220 g miltų
druska
1 baltymas
200 g džemo
1 šaukštas romo
100 g sviesto
100 g džiūvėsėlių
50 g miltinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Su lupenomis virtas bulves nulupti ir sugrūsti. Suleisti trynį, suberti miltus, žiupsnelį druskos ir suminkyti tešlą. Iškočioti 1/2 cm storio lakštą, išpjauti 7 vidutinio dydžio skritulėlius ir aptepti jų kraštus baltymu. Džemą sumaišyti su romu. Ant kiekvieno skritulėlio užkrėsti džemo, sulenkti pusiau ir suspausti kraštus.
  Puode užvirinti vandenį, įberti žiupsnelį druskos ir išvirti virtinukus. Džiūvėsėlius pakepinti su sviestu, kol gražiai pagels. Virtinukus išimti kiaurasamčiu, nuvarvinti, apvolioti džiūvėsėliuose ir apibarstyti miltiniu cukrumi
AUTORIUS: Donata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital