Bulvių virtinukai Gnocchi su grietinės ir šoninės padažiuku

AUTORIUS:
Elena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Bulvių virtinukai Gnocchi su grietinės ir šoninės padažu
@Shutterstock
Bulvių virtinukai Gnocchi su grietinės ir šoninės padažu
Bulvių virtinukai Gnocchi su grietinės ir šoninės padažu
Autorius apie receptą: Panašų patiekalą gamino ir mūsų močiutės, tad, paragavus Gnocchi Italijoje, man jie buvo širdžiai ir, žinoma, skrandžiui malonus atradimas. Minkšti ir labai skanūs, su Panašų patiekalą gamino ir mūsų močiutės, tad, paragavus Gnocchi Italijoje, man jie buvo širdžiai ir, žinoma, skrandžiui malonus atradimas. Minkšti ir labai skanūs, su grietinės ir šoninės padažu, kiekvienas kąsnelis tirpsta burnoje. Už įkvėpimą receptui ačiū Ievai. (...daugiau) Elena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
Tešlai:
700 gramų bulvių
250 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Padažui:
1 vienetas svogūnų
60 gramų sviesto
50 gramų karštai rūkytos šoninės
50 gramų grietinės
1 saujelė kietojo sūrio (tarkuoto)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek džiovintų bazilikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves išvirti su lupenomis, nulupti ir dar šiltas sugrūsti.
2.
Į bulves berti miltų, įmušti kiaušinį, berti druskos ir pipirų. Užminkyti tešlą. Tikslų miltų kiekį koreguokite savo nuožiūra, jų dėkite tiek, kad masė nebūtų labai lipni, formuojame, bet ir nebūtų kieta, nes tikslus miltų kiekis gali labai priklausyti nuo bulvių bei miltų rūšies.
3.
Tešlą dalinti į kelias dalis, kiekvieną kočioti į volelį (jei limpa, ant stalo paberti miltų), šiek tiek paspausti ir supjaustyti 3 - 4 cm pločio gabalėliais.
4.
Dėti virti į verdantį vandenį. Pirmiausia virtinukai nusileis, o kai pakils, virti dar apie 2 minutes.
5.
Padažui keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepinti smulkintus svogūnus, sudėti šoninę, grietinę ir prieskonius, porą šaukštų vandens. Leisti padažui užvirti. Nukaisti ir įmaišyti sūrį.
6.
Gnocchi patiekti su padažu.
AUTORIUS: Elena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital