Bulvių salotos su ridikėliais

AUTORIUS:
Almina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Bulvių salotos su ridikėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg nedidelių bulvių
10 ridikėlių
2 - 3 salierų stiebai
50 g svogūnų laiškų
3 virti kiaušiniai
6 - 8 marinuoti agurkėliai
Padažui:
200 ml majonezo
100 ml natūralaus jogurto
1 valgomas šaukštas Dijono garstyčių
1 valgomas šaukštas balto vyno acto
2 - 3 skiltelės česnako
1 sauja šviežių krapų
druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:

Bulves išvirti su lupynomis ir atvėsinti.

Į gilų dubenį supjaustyti riekelėmis ridikėlius, susmulkinti salierų stiebus (kuo smulkiau tuo geriau), svogūnų laiškus.

Riekelėmis supjautyti agurkus ir smulkiai sukapoti kiaušinius.

Pabaigoje sudėti stambiai supjaustytas bulves ( jei mažos pakaks padalinti į 4 dalis).

Padažui sumaišyti majonezą, jogurtą, garstyčias, actą, susmulkintus krapus, išspaustą česnaką ir įberti pagal skonį druskos ir juodų maltų pipirų.

Padažą supilti ant daržovių ir išmaišyti.

AUTORIUS: Almina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital