Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
5 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) | |
300 gramų | vyšninių pomidorų (arba paprastų pomidorų) | |
2 saujelės | graikinių riešutų (nebūtina) | |
2 vienetai | marinuotų agurkų | |
20 gramų | marinuotų jalapenų (nebūtina) | |
1 vienetas | rausvųjų svogūnų (didesnio) | |
Užpilui: | ||
6 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
2 šaukštai | obuolių acto | |
2 šaukšteliai | džiovinto raudonėlio | |
2 šaukšteliai | dižono garstyčių | |
1 šaukštas | citrinų sulčių | |
1 pundelis | petražolių (arba baziliko) | |
0.5 šaukštelio | druskos | |
1/4 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų (arba pagal skonį) |