Bulvių plokštainis su varške

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvių plokštainis su varške
Autorius apie receptą: Gardus ir sotus patiekalas su varške, skonis prilygsta cepelinams su varške. Gardus ir sotus patiekalas su varške, skonis prilygsta cepelinams su varške. Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 kilogramai bulvių
2 vienetai kiaušinių
pagal poreikį šaltai rūkytos šoninės
1 šlakelis pieno
1/3 šaukšto druskos
Įdarui:
500 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį mėtų (smulkintų)
pagal poreikį petražolių (smulkintų)
1/3 šaukštelio druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
pagal poreikį grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bulves nuskuskite bei sutarkuokite specialia bulvių tarkavimo mašina arba virtuviniu trintuvu (blenderiu). Bulves šiek tiek nusunkite, kad nebūtų per daug skysta.
2.
Tuomet berkite trečdalį valgomojo šaukšto druskos, įmuškite du kiaušinius ir įpilkite pieno.
3.
Smulkiai supjaustykite šoninę.
4.
Įdarui į varškę įmuškite vieną kiaušinį, berkite trečdalį arbatinio šaukštelio druskos, smulkiai supjaustytų petražolių, mėtos ir pipirų.
5.
Gnybkite varškės masės ir suformuokite apvalius kukulius.
6.
Į bulvių masę įmaišykite šoninę ir viską supilkite į kepimo indą. Įspauskite varškės rutulius.
7.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje maždaug 60 min.
8.
Patiekite su grietine ir skanaukite!
AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital