Bulvių maltinukai

AUTORIUS:
Jolita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Bulvių maltinukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 - 5 virtos bulvės
2 kiaušiniai
2 šaukštai miltų
šaukštas grietinės
riebalų kepimui
druskos
Padažui:
30 g džiovintų grybų
šaukštas miltų
50 g margarino
stiklinė grybų sultinio
svogūnas
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2 vai. mirkomi šiltame vandenyje. Paskui tame pačiame vandenyje ir išverdami. Miltai pakepinami margarine, praskiedžiama karštu grybų sultiniu ir truputį pakaitinama, paskui sudedamas pakepintas susmulkintas svogūnas, šiaudeliais supjaustyti grybai ir viskas dar pakepinama, pasūdoma.
Bulvių patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: Jolita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
blynuke
2010-08-30 13:57
daznai kepu tokius blynus, kartais ir su mesa ar be jos, bet grybu padaziukas ziauriai tinka, skanu! :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital