Bulvių kroketai su žuvies įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Bulvių kroketai su žuvies įdaru
Autorius apie receptą: Žuvies ir bulvių derinys pateiktas kitu pavidalu. Žuvies ir bulvių derinys pateiktas kitu pavidalu. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų žuvies filė
6 vienetai bulvių (nedidelių)
150 mililitrų pieno
150 mililitrų vandens
2 vienetai kiaušinių (arba 1 didelio)
1 vienetas svogūnų (mažo)
2 skiltelės česnako
1 pundelis petražolių (ir krapų, smulkintų)
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
2 vienetai lauro lapų
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
Kepimui:
20 gramų sviesto
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną ir vandenį sumaišyti.
2.
Žuvį supjaustyti stambiais gabalais. Sudėti į puodą ir užpilti pieno-vandens mišiniu, įdėti lauro lapelių, virti 3-4 min. Išjungus kaitrą, palikti pastovėti dar apie 10 min. Išimti žuvį, atvėsinti, suplėšyti šakute ar susmulkini.
3.
Bulves išvirti. Virtas bulves nulupti, sutarkuoti, sumalti ar sugrūsti. Atvėsinti.
4.
Svogūnus supjaustyti labai smulkiai. Česnaką susmulkinti ar sutarkuoti.
5.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir pakepinti svogūnus ant nedidelės kaitros, kad suminkštėtų, tačiau neapskrustų. baigiant kepti, sudėti česnaką. Keletą minučių pakepti. Atvėsinti.
6.
Į bulvių masę sudėti svogūną su česnaku, smulkintą (plėšytą) žuvį, suberti citrinos žievelę, smulkintus žalumynus, druskos, pipirų, įmušti kiaušinį. Viską rankomis atsargiai sumaišyti į vientisą masę.
7.
Gnybti šiek tiek masės ir rankomis formuoti kukuliukus, apvolioti džiūvėsėliuose ir bent 1 valandai dėti į šaldytuvą.
8.
Giliame puode, ant vidutinės ugnies įkaitinti aliejų, dėti spurgytes ir virti apie 5-7 min, kol gražiai apkeps. Vartykite, kad abi pusės gražiai pagelstų.
9.
Išgriebtas karštas spurgas sudėti ant virtuvinio popierinio rankšluosčio, kad susigertų nereikalingi riebalai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital