Bulvių košė su žirneliais ir mėtomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Bulvių košė su žirneliais ir mėtomis
Bulvių košė su žirneliais ir mėtomis
Bulvių košė su žirneliais ir mėtomis
Autorius apie receptą: Jei Jums atsibodo paprasta bulvių košė, pabandykite šią. Žirneliai ir mėtos suteikia ne tik gražią spalvą, bet ir įdomų skonį. Jei Jums atsibodo paprasta bulvių košė, pabandykite šią. Žirneliai ir mėtos suteikia ne tik gražią spalvą, bet ir įdomų skonį. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų   bulvių
100 gramų   žaliųjų žirnelių
50 gramų   sviesto
50 gramų   pieno  (karšto)
5 lapeliai   mėtų
pagal skonį   druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves nuskutame ir išverdame pasūdytame vandenyje. Kai bulves išverda, nukošiame. Į puodą dedame sviestą, pilame karštą pieną ir grūstuvu sutriname.
2.
Žirnelius verdame pasūdytame vandenyje 10 minučių.
3.
Žirnelius smulkintuvu sutriname kartu su mėtomis ir dedame į bulvių masę. Permaišome ir tiekiame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital