Bulvių koše ir pievagrybiais įdarytos paprikos

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bulvių koše ir pievagrybiais įdarytos paprikos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<h2><em><em>Ingredientai:</em></em></h2>
<div>5 paprikos<br />
10 virtų bulvių<br />
15 pievagrybių<br />
2 svogūnai<br />
2 v. &scaron;. grietinėlės<br />
2 v. &scaron;. aliejaus</div>
<div>50 g fermentinio sūrio<br />
prieskoniai</div>
<h2><em><em>Gaminimas:</em></em></h2>
<p>Pirmiausia smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius apkepiname aliejuje.</p>
<p>Tuomet perpjauname paprikas i&scaron;ilgai per pusę ir i&scaron;imame sėklas.</p>
<p>Bulves sutriname į ko&scaron;ę ir įdedame į ją grietinėlės, pakepintus svogūnus su grybais bei prieskonius.</p>
<p>Gautu mi&scaron;iniu įdarytas paprikas sudedame į aliejumi pateptą kepimo formą, apibarstome jas tarkuotu sūriu ir kepame 200 laipsnių temperatūrje maždaug 20 minučių.</p>
<p>Skanaus užkandžiaujant!</p>
<p><em><em>Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais &bdquo;Activus&ldquo;! &Scaron;is produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar var&scaron;kei, far&scaron;ui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų &scaron;altinis!</em></em></p>
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital