Bulvių ir žuvies užkepėlė

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Bulvių ir žuvies užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 g žuvies filė (jūros lydekos, menkės, lašišos ar kitos)
2 didelės bulvės
2 dideli svogūnai
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai augalinio aliejaus
Druskos pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustykite žuvį ir svogūnus kubeliais.
Griežinėliais supjaustykite bulves.
Žuvį apšlakstykite citrinos sultimis ir apibarstykite druska.
Į molinį indelį sudėkite svogūnus, žuvį ir bulves.
Užpilkite 2 šaukštus aliejaus ir pašaukite į 200 laipsnių orkaitę 30 minučių. Molinį indelį įdėkite uždengtą dangteliu.
Po to nuimkite dangtelį ir kepkite dar 5-7 minutes.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital