Bulvių ir svogūnų apkepas

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Bulvių ir svogūnų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g bulvių
500 g svogūnų
1 stiklinė šviesaus alaus
1/2 stiklinės grietinės
120 g aštraus, fermentinio sūrio
2 šaukštai margarino
1 šaukštelis malto muskato riešuto
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną nulupti, sukapoti ir pakepinti margarine (1 šaukštas).
Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
Išteptame margarinu atspariame karščiui inde sudėti sluoksniais bulves ir svogūnus taip, kad pirmą ir paskutinį sluoksnį sudarytų bulvės.
Išmaišyti alų, grietinę, sutarkuotą sūrį ir prieskonius.
Patiekalą apipilti padažu, viršų pabarstyti margarino drožlėmis.
Kepti 1 val. karštoje orkaitėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
sandra
2011-08-30 10:02
bandysiu ir as gaminti:))atrodo skaniai.. ATSAKYTI
Nep
2011-08-08 14:36
Vakar gaminau sita apkepiuka, labai nerealus dalykas! Del alaus - as naudojau britiska alu, kuris nekiek neprimena musiskio. Paties alaus skonio nesijaute, gal tiesiog prisidejo prie bendro skonio kazkuo :) Tiesa, muskato paskutine minute neradau, tai gaminau be jo. Tikrai patariu visiems pabandyti, labai skanu! ATSAKYTI
Viktorija
2011-03-13 14:10
O alaus skonis jaučiasi ar ne? ATSAKYTI
kristina
2010-03-21 17:49
labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital