Bulvių ir silkių apkepas

AUTORIUS:
Živilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Bulvių ir silkių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g bulvių
450 g sūdytų silkių
1 stiklinė grietinės
100 g svogūnų
1 kiaušinis
1 šaukštas aliejaus
taukų formai ištepti
druskos
1 šaukštas sukapotų žalių petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkę nulupti, išimti ašakas, smulkiai supjaustyti. Išmaišyti su nuluptais ir smulkiai supjaustytais svogūnais.
Bulves nuskusti, supjaustyti plonais griežinėliais, nuplikyti pasūdytu verdančiu vandeniu, nusunkti, nusausinti.
Pusę bulvių porcijos sudėti į išteptą taukais atsparų karščiui indą, šiek tiek pasūdyti.
Ant bulvių suberti silkes su svogūnais, pridengti likusiomis bulvėmis, apipilti aliejumi.
Patiekalą įkišti į karštą orkaitę ir 30 min. kepti pridengus.
Po to išimti, pabarstyti žaliomis petražolėmis, apipilti grietine, išmaišyta su truputėliu druskos.
Vėl įdėti į karštą orkaitę ir kepti 10 min. neuždengtą.
AUTORIUS: Živilė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
donatas
2016-05-08 10:31
labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital